„Възраждане“ няма как да бъде опозиция, защото изразява волята на

...
„Възраждане“ няма как да бъде опозиция, защото изразява волята на
Коментари Харесай

Костадинов за преговорите: Не виждам нещо, което да заслужава подкрепата ни

„ Възраждане “ няма по какъв начин да бъде съпротива, тъй като показва волята на огромното безмълвно болшинство от българския народ, което занапред ще става все по-силно, все по-активно и по-настоятелно ще декларира настояванията си в Народното събрание “. Това сподели пред БНР водачът на партията Костадин Костадинов.

„ Внимателно проследявам договарянията в мола, които се водят сега. Не виждам нещо, което да заслужава поддръжката на „ Възраждане “, като стартираме от най-важното, което нас ни вълнува – възобновяване на естествения метод на живот в нашата страна. Напротив – видяхме, че проектоминистър-председателят Кирил Петков съобщи изрично и в прав текст, че за него така наречен имунизация с пробния препарат против COVID-19 ще бъде персонален приоритет и той персонално щял да се заеме с това “, уточни той.

Според Костадинов в съдружните договаряния досега има „ единствено общи приказки и някои много притеснителни тежнения, които подсказват, че новото държавно управление ще продължи политиката на старите, която извънредно и единствено пази непознати национални ползи “.

„ В България за последните 30 години ръководи една партия – партията на американското посолство, която просто сменя абревиатурите и имената на играчите, които се поставят на напред във времето в българския политически спектакъл “, заключи водачът на „ Възраждане “.

Лидерът на „ Възраждане “ напомни, че от партията не са срещу имунизациите, познати и употребявани в историята до момента и дефинира имунизациите против ковид като „ подигравка с медицината и насмешка със здравия ни разсъдък “.

Той беше безапелационен, че „ Възраждане “ не е антиваксърска организация, а такава, която сплотява хора със здрав разсъдък. “

„ В момента се прави една брутална насилствена имунизация, против която ние от „ Възраждане “ ще се борим и едно от първите неща, които ще се опитаме да създадем, е да намерим съидейници в Народното събрание, с които да сложим въпроса пред Конституционния съд – дали зеленият документ дава отговор на Конституцията. “

Според него от 1989 година насам върху българите се извършва „ доста добре плануван и огромно провеждан геноцид “. Запитан за новия вид на вируса, който беше разпознат в Южна Африка, Костадин Костадинов разяснява:

„ Вирусите мутират и такива нови варианти ще има несъмнено в идващите десетилетия. Трябва ли да затворим света, да затворим страните и да обречем идващите генерации на един сакат живот, да превърнем маските в част от ежедневното облекло, да изкараме децата от учебно заведение, да се затворим всички по къщите, да има домакински арест? Това ли би трябвало да чакаме ние, тъй като се поражда следващият нов вариант? “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР