Чернокожите избиратели реагираха на речта на президента Байдън при встъпването

...
Чернокожите избиратели реагираха на речта на президента Байдън при встъпването
Коментари Харесай

Чернокожите гласоподаватели разкъсват речта на Байдън за „примамка за надпревара“ при встъпването в длъжност, докато подкрепата му намалява: „Партия на безнадеждността“

Чернокожите гласоподаватели реагираха на речта на президента Байдън при встъпването в служба в колежа Morehouse в Атланта през уикенда, обвинявайки го в " расова примамка ", до момента в който поддръжката му в чернокожата общественост продължава да се разсейва преди ноември.

Жителят на Ню Йорк Лу Валентино реагира на забележките на Байдън по време на „ Fox & Friends “, като го упрекна, че се пробва да върне чернокожите американци обратно след спорната си тирада.

„ Състезателна стръв “, сподели Валентино на Лорънс Джоунс в понеделник. „ Трудно е да чуя това, тъй като си представете, че отивате в лицей за четири години… подготвени да… ударите света, да започнете кариера и… този човек се пробва да ви върне безусловно, не знам, гражданските права. Не знам какво се случва с демократите, вместо да се изправят и да кажат: „ Това е вашето време.' Не, знаеш ли какво, Лорънс? Те не те обичат подобен. американски ученици.

„ Пропуснахте дипломирането си в гимназия. Започнахт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР