Възраждане няма да подкрепят трети мандат, независимо на коя от

...
Възраждане няма да подкрепят трети мандат, независимо на коя от
Коментари Харесай

От Възраждане разкриха кого ще подкрепят при третия мандат

" Възраждане " няма да поддържат трети мандат, без значение на коя от другите партии в това Народно събрание бъде връчен той и това е на кардинална основа, стана ясно от присъединяване на депутата Цончо Ганев в предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS.

" Когато сме поели ангажимент към нашите гласоподаватели и нашите послания са, че няма по какъв начин да подкрепим влизане в Еврозоната, няма по какъв начин да подкрепим наказания, които нанасят колосални вреди на нашата стопанска система, няма по какъв начин да подкрепим зелен документ, няма по какъв начин да подкрепим безумиците, наречени НАТО, и всичко, което виждате в международен мащаб, ние заставаме зад тези думи. В този парламент има 6 проевропейски партии. Ние от " Възраждане " не сме ", безапелационен е Ганев.

В коментар на обвиняванията на отделилата се от тяхната група Елена Гунчева за еднолично ръководство на партията и средства, които са отклоняват от депутатите, Ганев сподели: " Гледайте делата. Г-жа Гунчева има 1 млн. аргументи да прави това, което прави. Сигурен съм, че в близко време ще излязат действителните 1 милион аргументи, заради които тя прави всичко това, което виждате”.

За станалите обществени посредством думите на Гунчева 42 хиляди лв., депутатът уточни: „ За тези пари питайте фамилиите, които сме дарили поради несгоди, които са им се случили. Или фамилията, което получава всеки месец издръжка”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР