Възраждане категорично отрече твърдението на британското издание “Дейли Телеграф, че

...
Възраждане категорично отрече твърдението на британското издание “Дейли Телеграф, че
Коментари Харесай

Възраждане: Шпионите от Лондон не са наши членове

" Възраждане " изрично отхвърли изказванието на английското издание “Дейли Телеграф ”, че българите, упрекнати за шпионаж в интерес на Русия, евентуално са свързани с партията. От " Дейли Телеграф " показват още, че тримата задържани са били част от интернационална група за наблюдаване на лица, които са в неприятелския лист на Кремъл. Те цитират свои източници в София. 

Шпионският скандал: " Мозъкът " на групата употребявал занемарена къща като квартира

Ето и цялостната позиция на “Възраждане ”:

" Нито един от тримата арестувани българи не е член на " Възраждане " и не е взел участие в организацията на изборния развой като представител на " Възраждане ". Те обаче са българи, които до доказване на виновността им, са почтени.

Големият въпрос във връзка с този случай е - защо никой с изключение на " Възраждане " не сложи въпроса за това, че са нарушени гражданските права на българи от друга страна? Защо още МвНР не е привикало британския дипломат? За следващ път ли ставаме очевидци на лъжлива разработка на Централно разузнавателно управление на САЩ за лъжлива " българска диря ", която както Костадинов авансово допусна, евентуално ще бъдат направени опити да бъде обвързвана с " Възраждане ".

Лошо е, че за разлика от предходната " българска диря ", когато България застана зад незаслужено обвинявания Сергей Антонов, в този момент българското държавно управление по никакъв метод не брани нашите сънародници. На собствен ред ще попитаме: " Вчера беше убита знакова фигура на прехода, доближена до ПП-ДБ, за какво към момента Кирил Петков не е арестуван за разпит? Призоваваме медиите да обръщат внимание на значимите въпроси и да не популяризират непроверени клюки ", пишат още оттова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР