Възраждане излиза на национален протест днес пред Народното събрание с

...
Възраждане излиза на национален протест днес пред Народното събрание с
Коментари Харесай

Бесен Костадинов изкарва партийци и националисти на протест

" Възраждане " излиза на народен митинг през днешния ден пред Народното събрание с искане за незабавна оставка на държавното управление. Обявилите се за националисти считат, че кабинетът " Петков " се проваля във всичките си политики.

Партията на Костадин Костадинов е провела митинги в София и пред регионалната администрация във Варна. Според " Възраждане " в последните месеци държавното управление се занимавало повече с войната в Украйна, в сравнение с с проблемите на страната.

" Тези хора, които сега ни ръководят, няма да се спрат да докарат България даже до война с Русия. България има потребност от нови избори, незабавно, на които да отидем като на референдум за бъдещето на нашата страна ", съобщи по-рано Костадин Костадинов, съгласно който нито едно от решенията на кабинета не е в полза на българските жители.

От " Възраждане " декларират, че парите в страната са свършили и това е повода непрекъснато да се теглят заеми.

" На процедура нямаме държавно управление. България е без власт. И ние от " Възраждане " го обявихме това. Припомням, че започваме всекидневни митинги, които ще бъдат в цялата страна, освен в София ", сподели преди седмица Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР