Възраждане биха отишли на друстранна среща с БСПЛидерът на Възраждане

...
Възраждане биха отишли на друстранна среща с БСПЛидерът на Възраждане
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Можем да съберем половин милион подписа за референдум срещу еврото

" Възраждане " биха отишли на друстранна среща с Българска социалистическа партия

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи пред публицисти, че преди всичко е желанието на партията да проведат референдум за опазване на българския лев, което съгласно него може да се случи доста елементарно.

В момента ние събираме подписи, подсети Костадинов и добави, че подписката върви сполучливо. Подозирам, че е допустимо да успеем да внесем близо половин милион подписа още в средата на март, въпреки че крайният период е 10 април, сподели той. По думите му по-лесно би могло да мине с гласоподаване в Народното събрание. Ако получим поддръжка от Българска социалистическа партия за това наше искане, не би имало никакъв проблем оттова насетне да продължим да беседваме за други значими въпроси, сподели още Костадинов.

Костадинов съобщи, че биха отишли на двустранна среща с " Българска социалистическа партия за България ", " въпреки че ние няма какво да си кажем повече от това, което към този момент доста пъти сме си казвали ". 

Няма по какъв начин да подкрепим един мандат, в случай че не получим поддръжка за съществени политически линии, които ние чертаем в това Народно заседание, разяснява Костадинов.

На въпрос по отношение на обява на немският вестник " Ди Велт ", за доставките на оръжия от България за Украйна, Костадинов сподели, че това са го казвали предходната година. " Ди Велт " откриха топлата вода няколко месеца, откакто държавното управление на Кирил Петков от дълго време към този момент не е в ръководството, уточни той и добави, че би трябвало да се направи уточнението, че тези доставки са минавали през компании медиатори в Румъния и Полша. Ние неведнъж сме заявявали, че с подписа тогава на заместник-министър ръководителя Корнелия Нинова са изнесени в действителност оръжия за милиарди, сподели Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР