Възобновяват се учебните занятия на територията на област Пазарджик На

...
Възобновяват се учебните занятия на територията на област Пазарджик На
Коментари Харесай

Обявена е грипна епидемия в областите Стара Загора и Видин и в община Бобов дол

Възобновяват се образователните занятия на територията на област Пазарджик

На територията на областите Видин и Стара Загора, както и в община Бобов дол о през днешния ден е оповестена грипна зараза. До 26.01.2018 година дните са оповестени и за неучебни в област Стара Загора и община Бобов дол, а заради висока заболяемост от грип е предписано да не се организират образователни занятия за същия интервал и в две образователни заведения в гр. Дупница, едно образователно заведение в с. Невестино, община Невестино, както и в образователно заведение в с. Раждавица, община Кюстендил. Към сегашния миг информацията за отсъстващи заради заболяване възпитаници на територията на област Видин не дава учредения за оповестяване на грипна почивка.
Считано от през днешния ден е взето решение за обновяване на образователните занятия на територията на област Пазарджик. Другите противоепидемични ограничения остават в действие.
До второ разпореждане в общините с оповестена грипна зараза се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ и провеждането на профилактични имунизации.
Картината е динамична, като Регионалните здравни инспекции наблюдават епидемиологичните индикатори и подхващат незабавни ограничения.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР