Въздушна тревога е обявена на територията на почти цяла Украйна.

...
Въздушна тревога е обявена на територията на почти цяла Украйна.
Коментари Харесай

Въздушна тревога в почти цяла Украйна, съобщава се за експлозии в Днепър и Запорожие

Въздушна паника е оповестена на територията на съвсем цяла Украйна. Местните управляващи в Днепър и Запорижие оповестяват за детонации, само че приканзват жителите да не снимат и да не разгласяват информация в интернет.

Междувременно разбор на сателитни данни, осъществен от Би Би Си, демонстрира огромните укрепителни уреди построени в Русия поради предстоящата украинска контраатака.

Анализирани са стотици изображения, направени от Октомври насам, които демонстрира територии с обширни окопи и укрепително-отбранителни уреди. Според Би Би Си, има четири местоположения, към които Русия е подходила с изключително внимание, и където, евентуално чака най-сериозни пробиви. Това са западното крайбрежие на Крим, градовете Токмак и Ривнопил, както и магистрален път Е105, където се вижда система от окопи с дължина 35 км.

Очакваната контраатака евентуално ще бъде решителен тест за Украйна, защото тя се стреми да потвърди, че може да има обилни победи на бойното поле, с помощта на оръжията, които е получава от Запада.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР