ВЪВЕЖДА СЕ ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО, ВЪВ ВРЪЗКА

...
ВЪВЕЖДА СЕ ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО, ВЪВ ВРЪЗКА
Коментари Харесай

Започва подмяна на водопроводната и канализационна мрежа в Казанлък

ВЪВЕЖДА съдебна експертиза ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО, ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОЕКТ НА „ВИК“ЕООД СТАРА ЗАГОРА В КАЗАНЛЪК

„ ВиК “ЕООД Стара Загора стартира реализацията на нов план: „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособена територия, обслужвана от „ ВиК “ЕООД Стара Загора “, с подобект „ Реконструкция на вътрешно разпределителната водопроводна мрежа на град Казанлък в три зони “. Проектът е финансиран по Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014 – 2020.

„ ВиК “ЕООД Стара Загора ще работи по замяна на водопроводна и канализационна мрежа на разнообразни сектори в град Казанлък, за което жителите на града ще бъдат навреме уведомявани. Първите действия ще бъдат по сектори на ул. “Севт III “.

Във връзка с осъществяването на плана по ул. “Севт III “ в Казанлък се вкарва краткотрайна организация и сигурност на придвижването за част от кв. “Васил Левски “. Временните ограничавания ще обезпечат условия за реорганизация на водопроводната и канализационна мрежа. Промените влизат в действие от 14.03.2022 година (понеделник) от 08:00 ч. до 18:00 ч. и включват:
Временно за публично прилагане ще бъде затворена алеята, ситуирана източно от блок № 1 в кв.„ Васил Левски “;Пътният сектор източно до блок № 1 в кв.„ Васил Левски “ ще бъде затворен в двете направления. Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните булеварди и улици: бул.„ 23-ти Пехотен Шипченски полк “, ул.„ Севт III “, ул.„ Пирин “ и ул.„ Александър С. Пушкин “ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.
Ограниченията ще важат до 28.03.2022г. (понеделник), в това число.

През януари 2022 година Кметът на община Казанлък се срещна с представители на всички снабдители на публични услуги в Казанлък. Галина Стоянова и отрасловият заместник-кмет Даниела Коева разискаха с участниците в срещата – от „ Ситигаз България “ ЕАД, EVN и „ ВиК “ ЕООД опциите за взаимна, координирана работа, която да води до изцяло възобновяване на улиците в града. Тогава Кметът на Казанлък настоя за качествено възобновяване на повреди и присъединения на обекти. Ще се търсят разновидности за координирани графици и действия сред публичните оператори. В края на срещата Галина Стоянова благодари за положителната връзка и прикани: „ Да решаваме проблемите в съгласие! “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР