Във вторник семейството на жена, убита по време на снимките

...
Във вторник семейството на жена, убита по време на снимките
Коментари Харесай

Съд за Болдуин заради убийството на снимачния терен

Във вторник фамилията на жена, убита по време на фотосите на уестърна Ръжда, подаде иск за непозволена гибел против артиста Алек Болдуин и други лица, потвърждавайки, че те са пренебрегнали няколко общоприети практики в промишлеността, предопределени да обезпечат сигурността на снимачните площадки.

Гражданският иск е подаден в окръг Санта Фе, Ню Мексико, от името на Матю Хътчинс, брачен партньор на починалата операторка Халина Хътчинс, и 9-годишния наследник на двойката.

"В желае са посочени имената на Алек Болдуин и други лица, които са виновни за сигурността на снимачната площадка и чието неразумно държание и редуциране на разноските са довели до безсмислената и трагична гибел на Халина Хътчинс ", съобщи юристът Брайън Паниш на конференция в Лос Анджелис.

Халина Хътчинс е убита, а режисьорът Джоел Соуза е ранен, когато 45-калибров револвер Колт, който Болдуин употребява по време на подготовка, изстрелва военен патрон. Филмът, на който Болдуин е и продуцент, се снима в ранчото Бонанза Крийк край Санта Фе, Ню Мексико.

Аарон Дайър, юрист на Болдуин и други продуценти на "Ръст ", съобщи: "Всяко изказване, че Алек е бил необмислен, е изцяло погрешно. "

Актьорът от "30 Rock " и "Saturday Night Live " съобщи, че му е било казано, че револверът е "студен " - термин от сектора, който значи, че е безвреден за приложимост.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР