Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова

...
Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова
Коментари Харесай

Велико Минков е биологичен баща на малкото дете на Габриела Пеева: ДНК анализ

Велико Минков е татко на дребното дете на Габриела Славова - Пеева, упрекната в убийството на брачна половинка ѝ Пейо Пеев. Това демонстрират резултатите от ДНК разбор, заяви Минков пред Българска национална телевизия.

Предстои Минков да стартира правосъдна битка за родителските права. Тази заран пред Велико Минков съобщи, че се тормози от решението на съда да освободи Габриела Славова под домакински арест и хипотезата тя да гледа двете деца. Според него Славова не е душевен постоянна и би могла да навреди на децата, съобщи " 24 часа ".
Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова, която е някогашен чиновник на Министерство на външните работи, са упрекнати, че са удушили Пейо Пеев. Предполага се, че претекстът за закононарушението е обвързван с наставнически права.

" Аз съм почтена. Не съм направила нищо и съм упрекната в нещо, което не съм сторила. Излязох, с цел да си виждам децата. Благодаря на правораздаването! Важното сега е децата ми, както бяха отвлечени, по този начин да бъдат върнати при мен ", по този начин Габриела разяснява наложената ѝ от съда мярка домакински арест.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР