Във връзка със сигнали на граждани за пукнатина на Бетонния

...
Във връзка със сигнали на граждани за пукнатина на Бетонния
Коментари Харесай

Проверяват всички мостове и надлези в Пловдив

Във връзка със сигнали на жители за цепнатина на Бетонния в Пловдив, екип от експерти от общината инспектира оборудването на място. Кметът Здравко Димитров разпореди инспекция на всички мостови уреди и надлези за съществуване на фуги и сектори, които да имат потребност от ремонт. Това стана ясно откакто той бе на място и огледа фугата на Бетонния мост. Заради температурните амплитуди и от годините употреба и вибрациите от трафика свръзката сред стълбите за пешеходци и автомобилния път се е разширила, за което са алармирали жители.
Днес се чака специалисти да посетят още веднъж мястото, с цел да обмислен каква сума ще е нужна, с цел да бъде отремонтиран бетонът на въпросното място. " Няма заплаха за пешеходците, които употребяват стълбището и тротоара или за водачите, които минават “, съобщи кметът Димитров. Той уточни, че неналичието на отводняване, поддръжката през годините от 1981 година и остарели течове са причина за съществуването на сходни слаби сектори. „ След като пробивът под Гарата бъде реалност, Бетонният мост ще бъде построен още веднъж “ , даде обещание градоначалникът.
 Областният шеф на Пловдив: Ще настояваме за опазване на Бетонния мост Областният шеф на Пловдив: Ще настояваме за опазване на Бетонния мост
Да се резервира непременно Бетонния мост, който свързва регионите „ Южен “ и „ Централен “ в Пловдив. За това се обя...
Заместник-кметът по строителството Пламен Райчев удостовери, че проблеми с структурата на оборудването няма , само че ще се направи изцяло проучване на моста и ще бъде изработен общоприет ремонт – разчистване на арматурата, ще се измаже и ще се обезпечи отводняване на дъждовните води. Кметът Здравко Димитров разяснява, че сега се вършат огледи за компрометирани сектори и по булевардите, с цел да бъдат запълнени навреме, като за задачата са отпуснати нужните средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР