Във връзка с предстоящото преброяване на населението и жилищния фонд

...
Във връзка с предстоящото преброяване на населението и жилищния фонд
Коментари Харесай

Стартира втора процедура за набиране на преброители и контрольори за Преброяване 2021 в Плевен

Във връзка с идното броене на популацията и жилищния фонд в Република България в интервала 7 септември – 3 октомври 2021 година краткотрайната Общинска преброителна комисия – Плевен, афишира Втора процедура по набиране и асортимент на преброители и контрольори.
В период до 10 юни 2021 година претендентите би трябвало да подадат заявление (по образец), съпроводени с автобиография (по образец), копие от тапия за приключено обучение, документ, удостоверяващ IBAN и фотография – цветна, цифрова (портретна, за документи) в, според приложенията.
 Правителството реши: 23 млн. лева ще костват подготовката и провеждането на преброяването Правителството реши: 23 млн. лева ще костват подготовката и провеждането на преброяването
Министерският съвет одобри Постановление за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Националния статистически институт за 2021 година..
Документите за кандидатстване ще може да бъдат изтеглени и от уеб страницата на на Националния статистически институт.
Препоръчително е претендентите да са осведомени с териториалните и локални специфики в границите на общината.
Преброителите ще се легитимират със служебна карта, издадена от Национален статистически институт.
Общинската преброителна комисия осведоми претендентите за преброители и контрольори, че от тях се чака да извършат огромна по размер и виновна работа в избрания от закона период. Заплащането на труда им ще бъде непосредствено обвързано с качеството на попълнените от тях преброителни карти и броя на лицата, постройките и жилищата в преброителния им сектор. 
 В районен съд Македония отложиха преброяването за септември В районен съд Македония отложиха преброяването за септември
В районен съд Македония още веднъж няма да има броене. Премиерът Зоран Заев и водачът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски взеха решен...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР