Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение и

...
Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение и
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО спира плановите ремонти в Североизточна България

Във връзка с оповестеното от Народното събрание изключително състояние и заради възходящото разпространяване на ковид Covid-19, Електроразпределение Север стопира плановите спирания за ремонтни действия и профилактика по електроразпределителната мрежа в Североизточна България .

Осигурява непрекъснатост на електрозахранването за всички клиенти и най-много за хората, които ще работят от вкъщи си през идващите седмици . Дежурните екипи на сдружението ще продължат да правят неотложни ремонтни действия за премахване на зародили повреди по електроразпределителните уреди.

ЕНЕРГО-ПРО приканва всички свои клиенти да лимитират визитите си в потребителските центрове и да употребяват онлайн опциите за отдалечено обслужване по отношение на заплащане на месечни сметки, инспекция на употребявана електрическа енергия, актуализация на потребителски данни. В секция контакти на уеб страницата на ЕНЕРГО-ПРО клиентите могат да открият всички телефони, имейли и пощенския адрес на сдружението, на които могат да насочат своите запитвания, да изпращат писма според от съответната потребност, без да се постанова да посещават физически офис на компанията.

ЕНЕРГО-ПРО вкарва гъвкаво работно време и където е допустимо отдалечен труд. Центровете за обслужване на клиенти ще работят всеки работен ден от 8 до 14 часа с обедна отмора от 12 до 12.30, по време на която в пространствата ще се прави стерилизация.

Компанията твърди своите клиенти , че като сдружение, което прави активността си в полза на обществото и на обособените клиенти подхваща ограничения за застраховане на сигурното и непрестанно доставяне с електрическа сила , както и осъществяване на изискванията по издадените лицензии.
 ЧЕЗ стопира планувани поправки
ЧЕЗ стопира планувани поправки

Фокусира се в обезпечаване на електричество и неотложни ремонти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР