"Във ВОЛЯ се разпознаваме в образа, който протестиращите искат -

...
"Във ВОЛЯ се разпознаваме в образа, който протестиращите искат -
Коментари Харесай

Кръстина Таскова: Протестиращите искат ВОЛЯ

"Във ВОЛЯ се разпознаваме в облика, който протестиращите желаят - млади, образовани, некорумпирани политици ", съобщи в изявление за БНР заместник-председателят на партията Кръстина Таскова. В предаването "Преди всички " по Хоризонт тя разяснява напрежението в ръководството и митингите.

Ясно и изрично се разграничихме от статуквото, като се въздържахме при гласуването на вота на съмнение в Народното събрание, акцентира Таскова.

Депутатът от ВОЛЯ разяснява и възможните кандидатури за министри. "Надявам се, че ще бъдат препоръчани хора с публично доверие и ще създадат по този начин, че всеки човек да усети поддръжката на страната. "

"Септември ще изтече. Говорим за тежка икономическа зима. Нямаме потребност от длъжностен кабинет. Вече видяхме какъв кабинет сътвори президентът. Не чакаме от него нови лица и смяна " - по този начин отговори Таскова на въпрос за вид за длъжностен кабинет.

"Надявам се мандатоносителят в лицето на ГЕРБ и премиера Борисов да си даде сметка какво желае българският народ ", сподели още Таскова.

На въпрос подготвена ли е партия ВОЛЯ за избори Кръстина Таскова отговори: "Категорично сме подготвени за избори, хората поддържат нашите оферти за безвъзмездни медикаменти за пенсионерите и безвъзмездни и мощно субсидирани медикаменти за другите възрастови групи деца. "

На въпроса за какво не е на митингите заместник-председателят на ВОЛЯ отговори, че има богат протестен опит, само че не може да сложи лицето си до някои фигури, които съгласно нея са компрометирани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР