Във Военоморското училище „Н. Й. Вапцаров” се състоя тържествен ритуал

...
Във Военоморското училище „Н. Й. Вапцаров” се състоя тържествен ритуал
Коментари Харесай

Кадетите от Военноморското училище във Варна получиха повишение в следващо военно звание

Във Военоморското учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров” се състоя церемониален обред за довеждане докрай на образователната година, повишение в първо старшинско звание и връчване на свидетелствата за професионална подготовка на кадетите от „ Випуск 2019” на Професионалния старшински лицей към учебното заведение.

В ритуала участваха кадети признати в постоянна форма на образование за образователната 2018/2019 година и кадети признати в задочна форма на образование за 2017/2019 образователни години.

За образователната 2018/2019 година в Професионалния старшински лицей бяха признати общо 54 военнослужещи, 14 от тях постоянна и 40 задочна форма на образование по специализации „ Експлоатация и ремонт на корабни радио, радиотехнически и информационни устройства” и „ Експлоатация и поддръжка на корабни енергетични уредби”, „ Морско корабоводене “ и „ Морски оръжия “. Завършилите постоянна форма на образованието ще бъдат назначени на длъжности във военните формирования от състава на Военноморски сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР