Във видеопослание до нацията, разпространено рано в четвъртък, президентът на

...
Във видеопослание до нацията, разпространено рано в четвъртък, президентът на
Коментари Харесай

Украйна за руските нашественици: Това не са бойци на суперсила

Във видеопослание до нацията, публикувано рано в четвъртък, президентът на Украйна Володимир Зеленски даде оптимистична оценка за хода на войната и прикани украинците да продължат съпротивата, заяви организация " Ройтерс ".

" Ние сме народ, който в течение на седмица разруши проектите на съперника ", сподели той. " Те няма да имат мир тук. Те няма да имат храна. Те няма да имат тук и един спокоен момент ", съобщи Зеленски. Той не разяснява дали съветските сили са завзели няколко града, в това число Херсон. " Ако те са отишли някъде, това е единствено краткотрайно. Ние ще ги изтласкаме ", сподели Зеленски.

Той съобщи, че боевете се отразяват на духа на съветските бойци, които " вървят по питателните магазини и се пробват да намерят нещо за ястие ". " Това не са бойци на суперсила. Това са комплицирани деца, които са употребявани ", сподели Зеленски. Според него убитите от съветска страна са достигнали до 9 хиляди. " Украйна не желае да бъде покрита с телата на бойци ", съобщи украинският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР