Във видео за Harper’s Bazaar Нина Добрев разкрива как изглежда

...
Във видео за Harper’s Bazaar Нина Добрев разкрива как изглежда
Коментари Харесай

Менюто за един типичен ден на Нина Добрев

Във видео за Harper’s Bazaar Нина Добрев разкрива по какъв начин наподобява един неин характерен ден и с какво се храни, с цел да се оправя със дилемите си и да пази положителната си фигура.

Първото нещо, с което актрисата с български корени стартира деня си, е кафе – смесва един шот еспресо с чаша дълго кафе, малко бадемово мляко и 1-2 пакетчета стевия. След това идва ред на закуската, която нормално се състои от протеиново смути с бадемово мляко, замразен банан, авокадо, бадемово масло, спанак, рукола, както и витамини и колаген на прахуляк. В други дни пък закуската й се състои от яйца с безглутенов самун, задушен спанак, печен салам и още рукола, а от време на време разнообразява и с палачинки.

След закуската Нина продължава деня си с бърза подготовка, нормално йога, тичане на открито или най-малко разходка с кучето й. Оттам нататък се отдава на работата си съгласно отговорностите за деня, които нормално са толкоз доста, че не й остава време да си сготви за обяд, по тази причина си поръчва нещо готово – най-често това е огромна салата.

Между всичко това Нина си признава, че непрекъснато си хапва по нещо малко, най-малко на всеки два часа. Често протяга ръка към безглутенова гранола, бадеми или плодове.

За вечеря тя обича да си готви вкъщи и постоянно ентусиазъм за рецептите идват от книгите на Криси Тийгън. Добрев споделя, че неотдавна се е отказала от рибата по екологични аргументи и обмисля да стане веган.

Разбира се, в менюто й не липсват и дребните изкушения понякога – чаша от нейното лично вино, споделено с другари, или нискокалорични желирани бонбони понякога.

Нина Добрев и Джулиан Хъф сътвориха обща марка за вино

Вижте цялото видео за деня на Нина Добрев тук:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР