Във Великобритания почина 6-годишното момче, което единствено бе оцеляло от

...
Във Великобритания почина 6-годишното момче, което единствено бе оцеляло от
Коментари Харесай

Почина четвърто дете, пропаднало в замръзнало езеро във Великобритания

Във Англия умря 6-годишното момче, което само бе оживяло от общо четири момчета, пропаднали в замръзнало езеро в предградие на Бирмингам в неделя.

Инцидентът стана при пропукване на леда на езерото в парк в Солихъл, където децата играели. Първоначално краката на едно от децата пропаднали в леда и при опит да го спасят и останалите три се озовали в ледените води.

Четирите деца неотложно бяха откарани в лечебни заведения, откакто полицията и пожарникари се приканиха на помощ, само че на идващия ден за три от тях - на 8, 10 и 11 години, бе обявено, че са умряли. Всички деца постъпиха в болничното заведение със сърдечни удари.

В сряда вечер полицията на Западен Мидландс направи изказване, че с огромна горест би трябвало да заяви, че и четвъртото момче, което е на 6 години, е изгубило борбата за живот.

Един от полицаите-спасители също постъпи в болничното заведение с хипотермия откакто разруши леда, с цел да обезпечи достъп до децата и оказа помощ за спасяването им. Той е младеж малко над 20 години.

Огромна купчина от цветя, играчки и картички е събрана на брега на езерото в памет на умрелите. Запалени бяха свещи. Звезди от футболния клуб Астън Вила пристигнаха на мястото на случая и поставиха цветя, оповестява БНР.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР