Във Великобритания двама тийнейджъри бяха обвинени за убийството на българския

...
Във Великобритания двама тийнейджъри бяха обвинени за убийството на българския
Коментари Харесай

Обвиниха двама за убийството на студента Габриел Стоянов в Лондон

Във Англия двама младежи бяха упрекнати за убийството на българския студент Габриел Петров Стоянов в Югоизточен Лондон, съобщи БНР.

21-годишният българин умря от многочислени прободни рани при нахлуване малко преди среднощ на 4 ноември. Двама младежи на 14 и 17 години бяха задържани и към този момент упрекнати в ликвидиране. Те остават в ареста до идващото правосъдно чуване на 15 ноември в Олд Бейли (Old Bailey). 16-годишен, търсен за разпит, също беше задържан по съмнения в ликвидиране. Арестуван е и 46-годишен жител по догатки, че е помагал на един от обвинените в убийството.

В изказване на майката на Габриел се споделя, че той е бил „ светла персона с безпределно положително сърце “. Майката добавя още, че Габриел е бил обичан от мнозина, имал е прелестно възприятие за комизъм, съчувствен, постоянно подготвен да оказва помощ на другите.

Главният проверяващ контрольор Кели Ален благодари на жителите, оказали помощ при издирването и задържането на обвинените, само че добави, че следствието продължава.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР