Вътрешният министър Валентин Радев ще назначи пълна проверка на пловдивското

...
Вътрешният министър Валентин Радев ще назначи пълна проверка на пловдивското
Коментари Харесай

Министър Радев назначи пълна проверка на Трето районно

Вътрешният министър Валентин Радев ще назначи цялостна инспекция на пловдивското Трето районно ръководство. Марица.бг напомня, че тъкмо там работеше арестуваният служител на реда Стоян Павлов, който е упрекнат, че е подпомагал тайфа за ало измами.

„ Назначавам цялостна сложна инспекция в 3-то Районно в Пловдив”, сподели на брифинг министърът. „ Подписах дисциплинарно произвеждане на въпросния господин. Ще бъде разследван казусът, ще се откри той каква виновност има, до каква степен има. Дотогава е отхвърлен от служба и назначавам сложна инспекция на Инспектората на цялото ръководство, включителна на шефа на районното. Тя е със период от един месец. Трябва да се откри какво се е случило в ръководството, до каква степен сътрудник е замесен, дали има други и кои са”, сподели Радев, представен от " Дневник ".

" Работим по всички измамници. Много интензивно работим против телефонните измамници и те започнаха като мишки да бягат. Събрахме опит и се надявам да прекъснем всичко това. С тези думи вътрешният министър Валентин Радев разяснява битката на Министерство на вътрешните работи с сходен вид закононарушения на конференция в постройката на ведомството, оповестява " Фокус ".

Изказването му беше обвързвано с информацията, че 73-годишен пенсионер от София е дал към 100 хиляди лв. на телефонни измамници, които късно нощес са го карали да обикаля столицата и да оставя на разнообразни места избрана сума пари. Те му обяснили, че са служители на реда и правят профилирана акция.

" Искам да помоля нашите родители - не се лъжете, полицията не работи с ваши пари. Ако би трябвало да даваме пари, които да бъдат маркирани - ние ще ги дадем на вас. Не се лъжете, че някой желае да ги дадете, с цел да помагате на Министерство на вътрешните работи. Няма подобен случай ", съобщи Радев. /Марица.бг
тагове министър радев инспекция трето районно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР