По повод 24-ти май кандидатът за представител в Европейския парламент

...
По повод 24-ти май кандидатът за представител в Европейския парламент
Коментари Харесай

Ваня Тонева, ГЕРБ-СДС: Европолитики срещу домашното насилие

По мотив 24-ти май претендентът за представител в Европейския парламент от листата на коалиция ГЕРБ-СДС  под номер 16 – Ваня Тонева, се срещна с шефа на Кризисния център за деца в Пловдив Величко Русев, с цел да обсъдят европейските политики за интеграция на деца, жертви на домашно принуждение. Като подарък във връзка празника на българските букви, книжовност, просвета и култура Ваня Тонева сервира няколко екземпляра от книгата на доцент доктор Атанас Владиков „ Аригато, Токио! Градът, който живее в XXII-ри век ” с автограф от създателя.

​На срещата се разискаха съответни европейски политики за предварителна защита, обвързвана с децата потърпевши от домашно принуждение, опциите за обществено предприемачество и доста други обществени тематики, които претендентът за представител в Европейския парламент Ваня Тонева застъпва в своята акция.

Тя изрази вяра, че опитът на европейските страни и на Япония могат да бъдат разисквани за повишение на обществените стандарти и услуги в помощ жертвите на домашно принуждение.

На изборите на 9-ти юни ГЕРБ-СДС е с № 22 в бюлетината, преференция 16 – Ваня Тонева, която е представителят на Пловдив в листата за изборите за членове за Европейския парламент.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР