Вътрешният министър Бойко Рашков коментира последните новини, които се завъртяха

...
Вътрешният министър Бойко Рашков коментира последните новини, които се завъртяха
Коментари Харесай

Рашков изби рибата. Как се описа

Вътрешният министър Бойко Рашков разяснява последните вести, които се завъртяха към неговото име. 

На въпрос " Отказвали ли сте да извършите промяната в Министерство на вътрешните работи с обяснението, че не можете да махнете 7000 служители на реда ", министър Рашков отговори: " Не, това е цялостна нечиста сделка ". Той сподели, че ще разяснява претекстовете, с които е показана номинацията му за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество, като ги види.

Попитан дали желаят да го скрият в КПКОНПИ, Рашков отговори: " Защо ще ме крият, аз съм толкоз забележим и пъстър ", съобщи обстоятелства.бг.

По-рано през днешния ден на брифинг в Народното събрание депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов сподели, че на съдружен съвет министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев споделили, че имат страхотна концепция да създадат вътрешният министър Бойко Рашков ръководител на КПКОНПИ с претекстове, че " бил възрастен, не може да извърши промяната в Министерство на вътрешните работи, тъй като не му стиска да уволни 7000 души ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР