Вътре в ДПС Делян Пеевски има това умение да стряска

...
Вътре в ДПС Делян Пеевски има това умение да стряска
Коментари Харесай

Илхан Андай: Пеевски умее да стряска депесарите, кара ги да работят. При Карадайъ имаше софри

Вътре в Движение за права и свободи Делян Пеевски има това умеене да стряска депесарите и да ги кара работят. Това съобщи издателят на „ 24 Родопи ” Илхан Андай в изявление за бТВ. Докато при Карадайъ бяха едни дълги речи и софри – ядене, пийване и инструктаж до зори, при Пеевски се работи, акцентира Андай.
В Движение за права и свободи логиката постоянно надвива. Беше ясно, че Карадайъ е пасажер. Справедливостта идва, въпреки и лека-полека, сподели журналистът. И употребява футболна метафора. Отборът на Движение за права и свободи заигра по този начин, че от избори на избори вземаше резултат, който не стига за на никое място, изключително за ръководството. Развитието и справедливостта не закъсняха, уточни Андай.
Хората под Делян Пеевски ще бъдат бачкатори, ще имат връзка със структурите по места, сподели Андай. И изясни, че тази връзка е била скъсана.
Пеевски е доста потребен за Движение за права и свободи – вижте по какъв начин работи в Североизточна България или в Пазарджишко и в Родопите, уточни още Илхан Андай.
Според журналиста Движение за права и свободи има капацитет измежду депесарите в огромните градове, също по този начин измежду изселниците в Турция, които могат да дадат още 4-5% към изборния резултат на партията.
Пеевски е лицето на Движение за права и свободи. Той се изявява като представител на ръководството, той е в положение да притегли доста огромни маси. Играе ролята на непоколебим и обективен, сподели и ПР специалистът Диана Дамянова, давайки за образец договарянията с миньорите, които водачът на ПГ на Движение за права и свободи организира в Народното събрание до постигането на единодушие.
И тя и Андай, регистрираха отличния избирателен резултат на Движение за права и свободи – втора политическа мощ.
Темата „ Магнитски ” дотам се опорочи на наша почва, че във всеки един миг описът може да бъде санкционна мярка и при някой от водачите на Политическа партия, изключително в този момент, когато валят обвинявания за дейности в подкрепяне на Москва, разяснява още Андай.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР