Васко Василев отмени лятното си турне в родината след сериозен

...
Васко Василев отмени лятното си турне в родината след сериозен
Коментари Харесай

Васко Василев отмени лятното турне

Васко Василев анулира лятното си турне в родината след сериозен разбор на актуалната неразбираема обстановка с изискванията за провеждането на всеобщи събития. Паднаха концертите и за шестте дати през юни в Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево. Сумите от продадените билети ще бъдат възобновени на меломаните.

„ За мен като актьор, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем виновни към публиката и да не способстваме здравето на хората да бъде в допълнение изложено на заплаха. Вярвам, че всичко ще придобие нова форма на работа при организацията на концертите, а това изисква време за създаване на нови схеми за настаняване на публиката, за съответното съкращаване на потенциалите на обособените зали, за повече обсъждане на рисковете на закрито за и климатичните системи. Очакваме по-ясни правила, които да подсигуряват спокойствието на всеки фен. Намирам за неточно да задържаме парите на хората повече от година. Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно, ще мога да се върна с голямо неспокойствие във всеки един от тези градове и да наваксаме с наслада пропуснатото с публиката “, разяснява международният цигулар.

Всеки билет ще може да бъде върнат и сумата за него изцяло възобновена от обекта, от който е закупен. Крайният период за връщането на билетите е 30 юли. Концертът, разгласен за 21 декември 2020 година в зала 1 на НДК остава неизменен и билетите за него са в продажба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР