"Васил Божков е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици жени, включително

...
"Васил Божков е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици жени, включително
Коментари Харесай

Цветомир Найденов отправи тежки обвинения към Божков

"Васил Божков е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици дами, в това число малолетни. Има подадени тъжби, вижте дали не са потулени тези тъжби ". Това съобщи Цветомир Найденов, който е притежател на "Ефбет " и съакцоинер на Божков в "Еврофутбол ".

Найденов твърди, че от юни предходната година притежателят на "Нове Холдинг " отхвърля да му заплаща дял за акциите и даже е заплашил него и брат му – Стефан Найденов, с ликвидиране. Отказа да опише детайлности към опасността, тъй като тече следствие по негови показания. Жалба поради опасността е подал на 5 декември.

Собственикът на "Ефбет " описа, че познава търсения предприемач от 1990 година, а през 1993 година стават съдружници. Твърди, че през последните 20 години съвсем всички шефове на Комисията по хазарта постоянно са посещавали офиса на "Нове Холдинг ". Изключение правели единствено Мария Филипова и Калоян Кръстев.

"Той дълги години не позволява естествена конкуренция, той е корумпирал всичко по пътя си, сподели Найденов пред БиТиВи. На въпроса за какво толкоз късно е подал сигнал той отговори: "Когато съм схванал, тогава съм алармирал в профилираните органи “.

По думите му Васил Божков има
хазартен бизнес единствено в България, тъй като е в черни описи за подобен бизнес в Европейския съюз и Съединени американски щати.

Найденов се оплака, че от 15 дни е блокиран неговият уебсайт за
залагания "Ефбет " и упрекна за това хакерска офанзива, поръчана от Божков. "Това е петата по величина хакерска офанзива. На кого да се оплачем. Явор Колев от ГДБОП от какъв брой години е в комисията по хазарта – много. Оплакал съм се в профилираната прокуратура “, уточни предприемачът.

Васил Божков е в неопределеност от няколко дни, търсен е с интернационална заповед за арест. Повдигнати са му 7 обвинявания – за началник на проведена незаконна група, за насила, за изнудване, за опит за рушвет на длъжностно лице, както и за подбуждане и закононарушение по работа.

"Самолетът не е на „ Нове Холдинг” и кой ви сподели, че аз съм пътувал в този аероплан? На разположение съм. Къде съм не е най-важното. " Така Божков по-рано през днешния ден отхвърли информацията, че се намира в Дубай. Той разкри, че не е знаел за спецакцията, проведена в София, при която бяха тествани няколко офиса на предприемача.

Божков означи, че изказванието на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лева, които би трябвало да изплати на държавната хазна, е злостна агитация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР