Вашият най-голям успех тази година идва от отварянето на ума

...
Вашият най-голям успех тази година идва от отварянето на ума
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2023 г.: Телец

Вашият максимален триумф тази година идва от отварянето на мозъка ви и опитването на нови неща.

Вашата красива ръководеща планета прекарва първия ден от годината във вашия дом на експанзията, което е неотложен знак, че е време да започнете идващото си огромно премеждие. Може да не знаете накъде ще ви отведат вашите спонтанни стъпки, само че нямате самообладание да започнете идващия стадий от вашето пътешестване.

Непредсказуемият Уран ще пътува с вашия постоянен знак още веднъж през цялата година, добавяйки нотки на електричество към вашата личност, което може да докара до някои доста забавни обрати. Когато тази планета е във вашия първи дом на персоналната мощ, към вас ще има доста креативност и ви предизвиква да бъдете по-иновативни и изобретателни във всички аспекти на живота си.

Щастливият Юпитер също се завърта през първия ви дом от средата на май до края на годината, разхлабвайки ви и карайки ви да погледнете по-леката, по-хумористична страна на живота. Вие сте доста по-оптимистични по време на този овластяващ пренос и сте по-загрижени за общото богатство, в сравнение с за личните си самостоятелни потребности. Ако съумеете да останете в това радостно, обилно въодушевление, ще привлечете някои доста позитивни неща.

Няма да ви е елементарно да прикриете страстите си по време на интензивното пълнолуние и лунното затъмнение във вашия знак в края на октомври, тъй че за какво не ги освободите и оставите картите да паднат където могат? Задържането на възприятията ви в себе си може да докара до доста стрес и защото хората евентуално към този момент могат да отгатнат мислите ви по езика на тялото ви, за какво просто не ги изкарате на открито? Няма да повярвате какъв брой свободни можете да се почувствате, когато изразявате това, което е в сърцето ви.

Работа и финанси

Предсказано е, че Сатурн и Юпитер ще играят значима роля в кариерата през тази година. Положително отношение, самообладание, неизменност и проучване ще бъдат основните думи, които ще влязат в деяние. През първото тримесечие на тази година се предлага да запазите самообладание и да избягвате да бъдете нападателни, с цел да могат да се осъществят проектите ви. За да получите благословията на Сатурн и предстоящ бизнес триумф, ще е належащо да имате неизменност, както и да избягвате отрицателни мнения и мисли. Слънцето при започване на годината може да даде известно закъснение в приемането на благоволението на шефа. Тези от вас, които желаят да играят/да стартират кариера като състезател на интернационално равнище, също ще могат да реализират упования резултат. 2023 година може да бъде удобна и във връзка с покачване и нова работа.

Здраве

Здравето е едно нещо, което ще остане до вас и през 2023 година Всеки тип стеснение от предишното или ще намалее, или изцяло ще отстъпи. Всъщност астролозите предвиждат, че тези, които употребяват медикаменти, ще виждат усъвършенствани резултати още от началото на годината. Психичното здраве на Телеца обаче към момента е в скучната зона. По табиет се пробвате да вършиме няколко неща по едно и също време, което ви носи стрес и отмалялост. Тази обстановка ще остане непокътната и през 2023 година, до момента в който най-сетне не постигнете това, което се пробвате.

Към средата на годината на 2023 година, Телците, би трябвало да бъдат малко по-внимателни към здравето си. През този интервал е евентуално да се почувствате безпомощни заради непотребните отговорности и по този метод няма да можете да отделите вниманието на здравето си. През този интервал можете също да предприемете пътувания, с цел да се детоксикирате и да посъветвате годишния хороскоп на Телец. До края на годината би трябвало да положите специфични грижи за кожата и очите си. Препоръчително е да намалите времето си пред екрана. Това е един интервал, когато пациентът с диабет би трябвало да бъде най-внимателен. Не прибързвайте със здравето си, другояче може да ви се отрази отрицателно.

Любов

Управляващата планета на Телец, Венера, е знаменосецът на любовта и всички сантиментални усеща в този свят. Следователно любовта постоянно участва в живота на Телеца и 2023 година не е изключение. Въпреки че имате естествена наклонност да оставяте хората да идват при вас, вместо вие да се приближавате до тях, тази година ще имате мощно предпочитание да бъдете с някого, който познавате от известно време, което ще ви подтикне да поемете самодейността. Някои от вас ще желаят да се оженят, тъй че би трябвало да изберат последното тримесечие от годината.

Годишният любовен хороскоп за 2023 година на Телец е повлиян от прехода на Меркурий и Юпитер тази година. Позитивността на тези две планети ще има удобен резултат върху брачните връзки на Телците при започване на годината. За младоженците това ще бъде опция да създадат страховит старт. Освен това очакващите брак ще получат положителни оферти през първите две тримесечия на годината. Освен това въздействието на Слънцето може да улесни искрата сред вас и другар, към който имате благосклонности. Това даже може да докара до това и двамата да се ожените.

Ако очаквате с неспокойствие да се ожените, благословията на Юпитер ще бъде върху вас през първите месеци на годината. Оттук нататък възможностите за споразумяване на брака са високи. Все отново ще би трябвало да излезете от клишираната зона на комфорт на Телеца, с цел да можете да намерите някой заслужен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР