ВАШИНГТОН — Съдията, наблюдаващ делото за федерална намеса в изборите

...
ВАШИНГТОН — Съдията, наблюдаващ делото за федерална намеса в изборите
Коментари Харесай

Съдия по делото за намеса в изборите на Тръмп отказва да привлече специален прокурор Джак Смит в неуважение

ВАШИНГТОН — Съдията, наблюдаващ делото за федерална интервенция в изборите против някогашния президент Доналд Тръмп, отхвърли настояването му да притегли специфичен прокурор Джак Смит и офиса му за пренебрежение.

По-рано този месец юристите на Тръмп желаеха от окръжния арбитър на Съединени американски щати Таня Чуткан да осъди Смит за пренебрежение за подаване на молби, до момента в който делото е спряно в очакване на обжалването на Тръмп във връзка президентския имунитет.

Чуткан обаче сподели в мнението и заповедта си в четвъртък, че е съгласна с Тръмп, че документите на Смит му постановат тежест, която опонира на духа на нейната заповед за престой. Chutkan е наредил и двете страни да бъдат задължени да изискат нейното позволение, преди да подадат спомагателни предварителни молби, до момента в който заповедта за прекъсване остава в действие.

„ Тази мярка е допълнение към заповедта за прекъсване, ориентирана към по-нататъшно реализиране на нейните цели, и не отразява решение, че държавното управление е нарушило някое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР