Върнете тръпката между вас. 15 минути са много разтегливо понятие.

...
Върнете тръпката между вас. 15 минути са много разтегливо понятие.
Коментари Харесай

Върнете тръпката между вас с това упражнение от психолог: „15 минути на дивана“

Върнете тръпката сред вас. 15 минути са доста разтегливо разбиране. Минават бързо, когато ти се желае времето да спре и се точат като десетилетие в моментите, когато искаш времето да лети. 15 минути обаче могат да окажат благотворно въздействие върху вашата връзка, през днешния ден ще ви разкажем по какъв начин.

Когато сте дружно отдавна, романтиката избледнява на назад във времето, отстъпвайки място на всекидневието и връзката може да бъде застрашена. Един забавен псхологически прийом ще ви помогне да укрепи връзката със брачна половинка си.

Върнете тръпката сред вас с това упражнение от психолог: „ 15 минути на дивана “

Връзката сред съпрузите е като цвете. Те би трябвало да се грижат, поливат и пръскат, нагледно казано. Твърде постоянно се оказваме под тежестта на проблеми, неразбирателства, компликации в работата и с децата. Не е изненадващо, че в такива условия тогавашната фамилиарност, романтика и доверие последователно изчезват.Не забравяйте, че са нужни време и старания за поддържане и възобновяване на връзките.И най-важното, намирайте елементарни, забавни способи всеки ден.

Упражнение „ 15 минути на дивана “

Опитайте се постоянно да изпълнявате просто упражнение „ 15 минути на дивана “ със брачна половинка си. По това време:

Поставяте се един различен преди всичко
Концентрирайте се напълно върху половинката си
Бъдете откровени и открити
Нека децата останат в другата стая и знаят, че мама и баща желаят малко време уединено.

Прекарайте тези специфични 15 минути дружно. Обсъждайте значими събития, говорете за триумфите на децата, интересувайте се по какъв начин е минал денят. Но не всичко е толкоз просто, колкото може да наподобява на пръв взор.

Върнете тръпката сред вас с това упражнение от психолог: „ 15 минути на дивана “

Мъжът ми (вероятно като твоя) не е доста разговорлив. Най-вече той не понася фразата „ Хайде да поговорим “ или психоаналитичните сеанси на жена му. От това всички мъже ги втриса. Затова е значимо той да не се усеща застрашен, че в този момент ще бъде разпитван. Бъдете спокойна и приветлива, а е ясно, че множеството мъже не са доста приказливи, те се нуждаят от нашата помощ при построяването на разговор(все отново сме експерти в тази област).

За такива случаи има игра „ 5 въпроса “. Просто си задавате 5 елементарни въпроса. Вие питате за него, той пита за вас. Не е нужно да измисляте нещо особено. Нека да са елементарни ежедневни тематики. Тази игра оказва помощ да се научите по какъв начин да поддържате връзка и да говорите свободно. Списъкът с въпроси и формата на връзка са доста самостоятелни. Но несъмнено има потребност и от двама ви.

Важно е в този миг децата да ви видят, само че да не се намесват и да не се пробват да привлекат вниманието към себе си. За тях това упражнение също ще бъде доста потребно.По този метод те се учат на самоконтрол, почитание към границите и персоналното време на родителите.Всъщност множеството разногласия се позволяват елементарно в хода на диалог. Не подценявайте връзката между тях. Двама възрастни, които са отворени за решение на проблеми, елементарно ще ги преодолеят.

Обичайте се и се вдъхновявайте!

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР