Варненци отново искат забрана за движението на автомобили в Морската

...
Варненци отново искат забрана за движението на автомобили в Морската
Коментари Харесай

Ще спрат ли колите в Морската градина?

 Варненци още веднъж желаят възбрана за придвижването на коли в Морската градина. Там 5-годишно дете беше сгазено от кола. Забраната за влизане на коли е отпреди 6 години, само че поради правосъдни разногласия колите към момента се движат из крайбрежния парк.

В неделя пред постройката на Общината във Варна имаше огромен митинг.

" Достъпът на коли в Морската градина е неразрешен по закон. Имаше не малко правосъдни разногласия, а делата, които бяха заведени против кмета на община Варна, бяха повече от 34 ", сподели зам.-кметът на Варна Пламена Маринова.

" Пътна полиция и КАТ могат да глобяват непозволено влезлите коли в парка. В момента в него може да се влиза с коли. Кара се на всички места, и то с висока скорост. Имаше и произшествия ", сподели Антон Тончев, представител на протестиращите.

Живущите в Морската градина на Варна са провеждали митинги с искане за унищожаване на ограничаването за достъп до коли в парка, оповестява Нова тв.

" Никой частник не може да се позове на такова право за достъп до парцела си, когато той се намира в парк ", уточни Мария Димитрова, участник в митинга.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР