Варненската полиция издирва циганин рецидивист за изнасилването на 55-годишната жена

...
Варненската полиция издирва циганин рецидивист за изнасилването на 55-годишната жена
Коментари Харесай

Циганин рецидивист издебнал и изнасилил жената във Варна

Варненската полиция търси ром рецидивист за изнасилването на 55-годишната жена във Варна. Той е оставил ДНК по тялото й, заяви "24 часа ".

Бруталното закононарушение бе осъществено във вторник към 6.30 ч. на варненската улица "Струга ", до момента в който жертвата отивала на работа. Жената съумяла да даде незадълбочено изложение на насилника.

Той към този момент е разпознат, само че не е арестуван, тъй като се укрива. Изнасилвачът има няколко присъди, а съгласно проверяващите изнасилването е било планувано. Циганинът издебнал дамата да върви сама по ул. “Струга” и я нападнал в тил. Замъкнал я в храстите и запушил устата ѝ, с цел да не вика, след което раздрал облеклата ѝ.

55-годишната варненка се съпротивлявала, само че ромът употребявал мощ. Въпреки това, до момента в който се борила, жертвата съумяла да види лицето на нападателя. В медицинския документ от прегледа ѝ написа, че тя има охлузвания и кръвонасядания във влагалището. Кожата на гърба ѝ е издрана в региона на прешлените. При освидетелстването на потърпевшата медиците намерили епителни кафези, които подложили на проучване.

Оказало се, че по тялото ѝ има и следи от У-хромозомата, която дава отговор за мъжкия пол. Така служителите на реда бързо разбрали кой е изнасилвачът. След като го заловят, ще се ревизира и дали по него има ДНК от жертвата.

Издирването на рецидивиста продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР