Отчетено е като комуникационна грешка - това, че анализ и

...
Отчетено е като комуникационна грешка - това, че анализ и
Коментари Харесай

Терзиев за реорганизацията на ,,Патриарха``: Отчетено е като комуникационна грешка

" Отчетено е като информационна неточност - това, че разбор и работна група не бяха образувани преди реорганизацията на бул. " Патриарх Евтимий ".

Това разяснява кметът на София Васил Терзиев във връзка с реорганизацията на,,Патриарха``.

" Взели сме си поучения и всеки един идващ план ще го създадем по друг метод, с цел да няма сюрпризирани и такова напрежение. Разликите ще ги видите през идващите месеци ", увери Терзиев.

От ПП-ДБ-СС предложиха да има работна група и разбор в границите на идващите три месеца по отношение на измененията по бул. " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ". " Когато има разговор и всички седнем на една маса ще вземем решение. Ние се ангажирахме да създадем група, в която да има представители на жителите, както и специалисти. Всичко е за жителите на София ", безапелационен бе кметът.

Той акцентира, че обединението има за цел да развива велотранспорта, градският превоз, да няма тапи и това по най-минимален метод да визира паркоместата. " Въпреки всички разтърсвания и някъде обективен яд на хората се веселя, че въпреки всичко следварително ще седнем и ще решим проблемите ", сподели кметът Васил Терзиев.

Той увери, че велоалеите няма риск да бъдат отстранени.

Припомня, че реорганизацията на придвижването в центъра на София провокира митинг на жители, а от ГЕРБ и Българска социалистическа партия желаеха оставката на зам.-кмета по превоз Илиян Павлов. От ПП-ДБ-СС предложиха да се сътвори работна група и да се направи разбор в границите на идващите три месеца, с цел да може недоволствата към смяната на придвижването да бъдат преодолени.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР