Varna24.bg Родители на второкласници от училище Св. Патриарх Евтимий във

...
Varna24.bg Родители на второкласници от училище Св. Патриарх Евтимий във
Коментари Харесай

Родители от Варна дадоха прекрасен урок по човечност на децата си!

 Varna24.bg Родители на второкласници от учебно заведение " Св. Патриарх Евтимий " във варненския квартал " Владиславово " дадоха прелестен урок по човещина на своите деца, научи Varna24.bg .

Дни преди най-светлия християнски празник Великден, майки подемат самодейност в групата на един от класовете за събирането на средства, с които да бъдат закупени артикули за тези фамилии от класа, които се намират в най-затруднено състояние по време на рецесията, откакто родителите са останали без работа. 

За минути положителната концепция е призната с възторг от всички и бързо се взема решение да бъдат подкрепени в началото две от фамилиите. Още на идващия ден всички, които имат опция подаряват средства и със събраните пари са закупени хранителни артикули, с които едно фамилията може да изкара към месец. Продуктите са закупени от супермаркет на верига за хранителни артикули, известна с това, че както преди, по този начин и в този момент организира редица акции в помощ на нуждаещи се варненци. От своя страна шефът на веригата подарява в допълнение артикули за положителната идея на родителите от " Владиславово ". 

" Решението беше непринудено. Това е добър урок както за децата ни, по този начин и за нас самите. Никой не е застрахован, че няма да изпадне в затруднено състояние, само че когато има към себе си положителни хора, вяра постоянно има. Щастливи бяхме, че можем да зарадваме две прелестни фамилии и техните още по-прекрасни дечица. За всички ни това време на тестване е мъчно, само че когато има религия в положителното и любов сред хората, има и вяра. Призоваваме и други класове да се обединят и последват образеца ни. Със сигурност има доста фамилии, които се нуждаят от помощ. Сега повече от всеки път е моментът да бъдем хора! ", разясниха родителите за Varna24.bg .

" Благодаря...нямам думи просто... Благодаря от сърце за помощта...много ви обичам вас и децата и живот и здраве и за напред да сме дружно...Бог да ви Благослови в това мъчно тестване за всички ни...всеки ден се молим моето семейство и ще продължаваме с молитвите...да бъдем предпазени и здрави..и още веднъж да се виждаме. Благодаря ви... ", гласи част от коментара във връзка жеста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР