Varna24.bg Кметът на варненския район Владислав Варненчик лично разнася концентриран

...
Varna24.bg Кметът на варненския район Владислав Варненчик лично разнася концентриран
Коментари Харесай

Кметът на Владиславово лично разнася дезинфектанти на домоуправителите в района

 Varna24.bg Кметът на варненския регион " Владислав Варненчик " персонално разнася съсредоточен дезинфектант на домоуправителите по входовете в региона, видя кореспондент на Varna24.bg .

Николай Костадинов и съпътстващ го чиновник коментират на хората по какъв начин се употребява препарата и по какъв брой пъти дневно би трябвало да се ползва за отнасяне на откритите елементи във входа. 

За да спазят нужната отдалеченост и условия за сигурност някои жители одобриха инструкциите, оставайки по терасите си. 

Районният кмет посочи за медията ни, че четири екипа работят по доставката на дезинфектантите по блоковете в региона. Той акцентира, че не е нужно домоуправителите да вървят в районното кметство, а поетапно нужното количество дезинфектант за всеки вход ще бъде обезпечено и доставено по места, с цел да се избегне скупчването на хора в районното кметство. 

Живеещите във всеки вход би трябвало сами да обезпечат организацията за третирането на откритите елементи, като се схванат по сред си това да става на ротационен принцип, в случай че не желаят да поверят тази активност на профилирана компания или лице. Организацията би трябвало да бъде основана отдалечено, а не посредством провеждането на общо заседание, което би нарушило възбраната за скупчване на повече от двама възрастни на едно място. 

На всеки вход в квартала има разлепено следното известие, което публикуваме с известни съкращения:

" Уважаеми шефове на здания в режим на етажна благосъстоятелност, находящи се на територията на регион " Владислав Варненчик ", гр. Варна.

Във връзка оповестеното от Народното събрание на Република България изключително състояние и епидемиологичната конюнктура, зародила вследствие разпространяването на Коронавирус на територията на страната,  на съображение Заповед на Кмета на Варна Иван Портних, Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПРИКАНВАМ да предприемете дейности за ежедневна стерилизация на повърхностите, които са в контакт с открити елементи на тялото на живущите в постройките и на зоните за общо прилагане, включително входни порти и брави, асансьори и вратите им, етажни площадки, стълбища, и стълбищни парапети. "

Заповедта, разлепена на всеки вход е подписана от кмета на региона Николай Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР