Варна. Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка

...
Варна. Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство във връзка
Коментари Харесай

Районна прокуратура - Варна ръководи досъдебно производство във връзка с отправени заплахи за живота на жена от страна на мъжа, с когото тя съжителства

Варна. Районна прокуратура – Варна управлява досъдебно произвеждане във връзка със случай, при който 51-годишен мъж от с. Михалич отправил закани за ликвидиране към дамата, с която съжителствал на фамилни начала от дълги години, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна . Той е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 144, алинея 3 от Наказателен кодекс и е арестуван. Утре следва съдът да прегледа настояването на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвинения – „ задържане под стража “.

Случаят е от 19 декември 2021 година, само че едвам през днешния ден (23 декември) 46-годишната пострадала се осмелила да подаде сигнал в ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, с помощта на своите близки. В резултат от похищението дамата е получила съществени травматични увреждания.
Изясняват се детайлите към случилото се, само че съгласно събраните досега обстоятелства, това не е първи път, в който 51-годишният мъж си разрешавал жестоко отношение към своята жена. До в този момент тя не е подавала сигнали за това.

Работата по случая се управлява от прокурор от Териториално поделение Девня при Районна прокуратура - Варна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР