Варна. Очаквам победа за коалиция ГЕРБ – СДС, нищо друго.

...
Варна. Очаквам победа за коалиция ГЕРБ – СДС, нищо друго.
Коментари Харесай

Желез Железов, ГЕРБ - СДС: На 4 април очаквам убедителна победа за ГЕРБ-СДС

Варна. Очаквам победа за коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, нищо друго. При това безапелационна победа. Партньорството сред единствените две десни партии, членки на ЕНП не е от през вчерашния ден. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Варна Желез Железов, претендент е за депутат от СДС-Варна, в листата на ГЕРБ-СДС.

Железов даде за образец и Варна, като уточни, че в морския град двете десни партии работят дружно и то сполучливо към този момент повече от 10 години.

„ Ние постоянно сме подкрепяли претендентите на ГЕРБ за кмет на града, за кметове на регионите и на общините от Варненска област. Във Варна по традиция формираме независима листа на Съюз на демократичните сили за общински съветници, които постоянно са част от дясното болшинство в локалния парламент. Сини общински съветници са председателствали непрекъснати комисии, доктор Янко Станев е зам.-председател на Общинския съвет към този момент четвърти мандат “, уточни, Железов.

Той добави, че в последните години няма нито едно стратегически значимо решение за града, което да е взето без гласовете на Съюз на демократичните сили и тези на ГЕРБ в общинския съвет на Варна.

„ Общинските съветници от Съюз на демократичните сили вземат участие интензивно в съставянето на бюджета, имат решаваща роля при изработването на общинските политики в обществената сфера, общинското опазване на здравето, екологията и други Но по този начин е освен тук, а и на доста други места в страната. Затова и основаването на обединението ГЕРБ-СДС за идните парламентарни избори се утвърди по натурален път.

Ние сме членове на огромното европейско семейство на ЕНП и главните ни цели съответстват изцяло, а точно – да отстояваме проевропейската ориентировка на България, участие в Еврозоната, извеждане на страната от здравната рецесия и превъзмогване на икономическите последствия от пандемията “, акцентира претендентът за депутат.

На въпрос съумява ли Съюз на демократичните сили да наложи алена линия на изрично разграничение от леви, корпоративни, и механично съединени политически субекти, Железов отговори по този начин:

Ние от Съюз на демократичните сили постоянно сме заявявали, че съдействие с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не може и няма да има по никакъв мотив. Нещо повече, ние от Съюз на демократичните сили отиваме по-далеч - не от през вчерашния ден водим битка за понижаване на въздействието на корпоративния избор в Общинския съвет на Варна. Категорично и намерено сме заявявали, че сме твърдо срещу всевъзможни безпринципни обединения, учредени само на съмнителни финансови ползи.

В народен проект с изключение на сливане на десните сили и разпад на левицата виждаме и образуване на няколко сякаш политически обединения, които искрено целят да отклонят България от европейския път и да бутнат в руслото на неразбираеми корпоративни ползи.
Ето за какво е доста значимо на 04.04 освен да вземем победа, само че да я вземем с огромна преднина пред Българска социалистическа партия, тъй че образуването на ново дясно държавно управление да не е под въпрос “, сподели в умозаключение Желез Железов.

Желез Железов е на 47 година роден в гр. Провадия, израснал и живее във Варна. Електроинженер, ученик на Техническия университет във Варна, компетентност " Електротехнологии ". Почти 20 години сполучливо се занимава с произвеждане, сега е шеф на дружество за произвеждане на поцинковани профили. Бил е общински консултант във Варна, мандат 2011/2015, пет години заместник-кмет в регион Одесос, гр.Варна.

Активен член на Съюз на демократичните сили от 2007 година, от 2012 - 2019 е регионален ръководител на СДС-Варна, а сега е общински ръководител на СДС-Варна.

Страстен обожател на Формула 1 и рокмузиката във всичките и форми. В свободното си време нормално съчетава природата с книгите. Семеен със наследник на 11 година
Кандидат е за депутат от СДС-Варна, в листата на ГЕРБ-СДС (номер 28 и преференция 110 в интегралната бюлетина) за 3-ти многомандатен изборен регион.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР