Варна. Общинският съветник от ГЕРБ Марица Гърдева дари за благотворителна

...
Варна. Общинският съветник от ГЕРБ Марица Гърдева дари за благотворителна
Коментари Харесай

Варна: Общински съветник от ГЕРБ дари за благотворителна кауза 6 000 ръчно изработени мартеници

Варна. Общинският консултант от ГЕРБ Марица Гърдева подари за благотворителна идея 6 000 ръчно направени мартеници. Те към този момент са част от каталога на Фондация „ Св. св. Константин и Елена ”, а със събраните от продажбата им средства ще бъдат подкрепени деца в неравностойно състояние. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна . Изработените и безплатно дарени от Марица Гърдева мартеници са обединени в 60 модела – универсални, за ръка, за ревер, за дома и офиса. За изработката на червено-белите знаци, с които по традиция означаваме празника на Баба Марта, са употребявани естествени материали като вълна, памук, коприна, дървени декоративни детайли, материали от природата.
„ Когато преди две години едно прелестно русо момченце от ЦНСТ „ Изгрев ” ме попита: „ Ти ще ме станеш ли майка? ”, дружно със сълзите в очите ми се роди и решението да оказвам помощ с всичките си сили на тези прелестни деца, лишени от най-важното – родителска грижа, деликатност и обич. За поредна година вземам участие в благотворителната самодейност и откровено имам вяра, че положителното ражда положително ”, показа Марица Гърдева.
Събраните от фондацията средства ще бъдат вложени в реализацията на нови креативен ателиета за децата от ЦНСТ „ Другарче “, за организацията на свободното време и летните лагери на децата от ЦНСТ „ Изгрев “ и Дом „ Княгиня Надежда “. С част от сумата ще бъде подкрепено и провеждането на спортните празници, в които ще вземат участие възпитаниците на Помощното учебно заведение с пансион „ Св. Св. Кирил и Методий “ в с. Кривня.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР