Варна. Община Варна обявява конкурс за изработване на концепция за

...
Варна. Община Варна обявява конкурс за изработване на концепция за
Коментари Харесай

Община Варна обявява конкурс за изработване на концепция за младежкия фестивал FUNCITY +

Варна. Община Варна афишира конкурс за разработване на идея за осъществяване на младежкия фестивал FUNCITY+ за 2022 година, оповестиха от пресцентъра на Община Варна . Целта на състезанието е да се подтиква развиването и обогатяването на културния живот на младежите. В състезанието могат да вземат участие организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в социална изгода, национално показани юношески организации (с клон или секция на територията на община Варна), осъществяващи активност в града. Концепцията би трябвало да предлага желан формат от младежите и действия, обхващащи другите сфери на музикалното, танцовото, театралното, приложното изкуства, както и спортни, арт занимания и други

Младежкият фестивал FUNCITY+ се организира годишно в град Варна в интервала юли - август. Той е с дълготрайност до 3 дни и няма конкурсен темперамент. Проявата се финансира със средства от бюджета на дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна.

Отличената в състезанието идея би трябвало да дава отговор за цялостното осъществяване на фестивала - организация, подготовка и осъществяване, както и администриране, реклама, набиране на участници, стратегия. При справедлива неспособност или отвод на някой от утвърдените претенденти да подписа контракт да извършва отговорностите си на уредник на фестивала, Община Варна има право да предложения идващия класиран претендент за подписване на контракт за осъществяване на фестивала.

Оценяването и класирането на постъпилите оферти се прави от петчленна комисия, формирана от специалисти при дирекция „ Образование и юношески действия “.
Крайният период за предаване на заявление (по образец) и идея е 20-и август в деловодството на Община Варна, до Директора на дирекция „ Образование и юношески действия “. За повече информация телефони: 052/820 801; 052/820 804; 052/820 805

Заявление може да се откри на адрес:.

Тази година фестивалът ще се организира в интервала 12-13 август.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР