Всичко е наред с матурите, нямам оплаквания.“ Това обяви актьорът Деян

...
Всичко е наред с матурите, нямам оплаквания.“
Това обяви актьорът Деян
Коментари Харесай

Деян Донков с „гениално“ прозрение: Хлапетата имат нужда от стрес на матурите


„ Всичко е наред с матурите, нямам недоволства. “

Това разгласи артистът Деян Донков във връзка издънката с матурите тази година и добави: „ За моя Деян не бяха стрес тези матури, само че не знам още каква му е оценката. Сега чакаме “.

Тази година на матурите беше позволен следващ гаф. В някои от тестванията липсваха диаграма към един от въпросите, което прави решаването му невероятно.

„ Много възпитаници са потърпевши и не са вярно оценени. А това е вход към университетите. Тези 4 точки вероятно ще костват влизане в специалности, в които децата биха желали да се осъществят “, уточни. Венцислава Миндова, учител по български език и литература.

От Министерството на образованието се заканиха, че ще санкционират учебните заведения, които са раздали матура с изчезнали детайли на дилемите . В последна сметка бе решено, че всички деца, които не са получили модула, ще бъдат оценени с оптимален брой точки.

Въпреки драмата към матурата Донков е безапелационен:

„ Хлапетата имат потребност от стрес. Дисциплината в образованието и в културата е доста значима. Виждате от какви неща се вълнуват хората по малкия екран в последно време “, споделя артистът.

Децата би трябвало да се възпитават в разнообразни полезности от тези, което имаме сега, разяснява артистът. Той споделя по какъв начин бил спрян за подпис от майка и момченце, което гледало „ Под прикритие “.

Детето споделило, че желае да стане като нарушителите в сериала.

„ Трябва да се внимава какво се дава на децата да употребяват като просвета. Сега строя къща от глина на село и ги повеждам моите синове с мен, с цел да ги изучавам на обич към природата. Въобще да не се занимават с таблети и телефони и да не учат имената на неприятните герои. Просто да са покрай природата “, безапелационен е Донков.

Колегата му Васил Драганов също не е обезпокоен от гафа на изпитите.

„ Аз и щерка ми сме доста удовлетворени от матурата, тъй като у дома доста четем Смирненски и доста го обичаме. Въобще да се санкционира учебно заведение за сходно нещо е безумство. Аз не знам още по какъв начин е предходна матурата на моята щерка. В скоро време ще разбере “ - споделя Драганов.

 

За сметка на това артистът е заинтригуван от учебника по български и литература, където имало роман за ревнивост сред две деца и родителите им. За Драганов това е неуместно. За него обстановката в образованието дава отговор на обстановката в страната и на другите парадокси които ни преследват.

„ Старая се децата ми да са образовани, само че другояче равнището на обучение в страната не е на нужното равнище “ - споделя артистът.

И това се виждало и по тези, които приключват междинното си обучение.

„ Дъщеря ми приключва строителния колеж. Събрахме родителите 500 лева за музика и това се оказа, че е нает ромски оркестър “, възмущава се артистът.

 

„ Абе тате, ти си ме правил в радио „ Веселина “, когато си работил там. Каква музика да чувам “, пошегувала се щерка му.

 

Васил Драганов сега подготвя плейлист за абитуриентската вечер на щерка си. Единственото му изискване е преди 10 часа вечерта да няма никаква чалга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР