Варна. Нека тази неделя бъде началото на края за всички

...
Варна. Нека тази неделя бъде началото на края за всички
Коментари Харесай

Веселин Марешки, „Воля“: Нека тази неделя бъде началото на края за всички грабители на българския народ

Варна. Нека тази неделя бъде началото на края за всички грабители на българския народ. Това сподели водачът на „ Воля “ и лидер на листата на „ Патриотична коалиция – Воля и НФСБ “ в 3-ти МИР Варна Веселин Марешки, в границите на закриването на предизборната акция, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Той уточни, че мястото за закриване на акцията не е определено инцидентно.

„ Преди 5 години, навръх това място, на бул. „ Трети март “ във Варна, стартира борбата за независимост от картелите в горивата. Успяхме да се надигнем против картелите, монополите и всевъзможни политически, и стопански разбойници, които ни ограбват. Свободата обаче не идва безплатно, тя идва за тези, които я търсят и за тези, които се борят за нея “, съобщи Марешки.

„ След изборите в неделя, някои градове ще бъдат свободни, а други – не. А, имаме опция да освободим цяла България. Затова приканвам всички българи - с техния глас да ни подкрепите в неделя. Победа, триумф и независимост за България и всички българи! “, сподели още Веселин Марешки.

На въпрос какви са упованията му за резултатите от изборния ден, водачът на „ Воля “ съобщи, че Коалицията ще бъде приятната изненада от изборите. „ Гнус ме е от всички тези внушения, които политиците се пробват да създадат, че българите са неблагодарни и че още веднъж ще изберат тези, които са съсипвали живота им. Аз пък благодаря на всички българи, по тази причина че са рационални и имам вяра, че дружно ще победим “, сподели още Веселин Марешки.

Той уточни, че партия „ Воля “ независимо е постигала най-високите мажоритарни резултати. „ На предните избори бяхме на 5-о място, само че имам вяра, че на тези ще се качим с най-малко едно ходило нагоре “, сподели в умозаключение Веселин Марешки.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР