Варна. Националното обединение на десницата стои зад идеята за силна

...
Варна. Националното обединение на десницата стои зад идеята за силна
Коментари Харесай

Д-р Петър Москов, Национално обединение на десницата: ГЕРБ излъгаха надеждите на хората и ги доведоха до отчаянието да счетат, че лица като Татяна Дончева са новото и промяната

Варна. Националното обединяване на десницата стои зад концепцията за мощна страна, такава която подсигурява на жителите си, че може да им обезпечи ред, правда, опазване на здравето, обучение и сигурност. Това съобщи доктор Петър Москов, лидер на листата на Националното обединяване на десницата във Варна, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Той уточни, че Обединената десница се афишира изрично срещу, че тези съществени занимания на страната могат да бъдат предмет на бизнес ползи с добавена стойност.

„ Защото тогава хората просто се затварят и си споделят – нямаме сили повече да се борим. Това, в което имаме вяра е, че една от главните аргументи да не сме тази страна, в която всички ние желаеме да живеем е че преди 30 години не скъсахме връзките си с предишното. Не успяхме да унищожаваме въздействието на остарялата, алена номенклатура върху модерната българска страна. И днешните ѝ проявления са това, което хората назовават мафия и олигархия.

Това е Националното обединяване на десницата – вярата и битката за мощна страна.

И в случай че всеки един от нас се замисли, ще разбере, че точно това са задачите, с които десницата потегли 1990-та година. Същите тези цели, които загуби, унищожи и руинира, тъй като правеше компромис след компромис. Националното обединяване на десницата е готово да върне дневния ред на дясното и този път да го направи без компромис. Защото от доста взаимни отстъпки сме в това състояние “, безапелационен бе доктор Петър Москов.

Той уточни, че фактически България има потребност от смяна и това е безпределно ясно на всички.

„ Ние имаме извънредно тежък укор и обвиняване към ГЕРБ, тъй като те излъгаха очакванията на хората. Криейки се от позицията на дясното, те доведоха българите до отчаянието да счетат, че лица като Татяна Дончева и Румен Гечев могат да бъдат новото и смяната.

Да, в действителност България има потребност от смяна и това е изрично. Само че смяната за нас не може да бъде посредством връщането ни обратно. Тя не може да пристигна посредством обединяването на остарялата просъветска левица в лицето на Българска социалистическа партия и спътниците им, дружно с новата, съвременна, градска, демократична левица в лицето на „ ДА България “ и нейните спътници. Това би означавало връщане обратно.

Всичко това сочи единствено едно и то е, че към този момент в действителност има сериозна потребност от смислена десница, която да отстоява нормата и най-много да отстоява дневния ред на естествения човек.
Тази десница позиционирана дясно от ГЕРБ би трябвало да върне в съзнанието на обществото визията, че дясното е нещо свястно и градено върху полезности. Но най-важното е да се разбере, че дясната концепция не прави компромис със отбраната на работещите хора. И желая да се знае, че съществуването на такава безкомпромисна десница ще се отплати.

На тези избори ние ще потвърдим, че има потребност и смисъл от такова политическо обединяване. Ще го надградим и ще гледаме напред “, сподели в умозаключение доктор Петър Москов.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР