Върховната касационна прокуратура взема под специален надзор разследването на катастрофата,

...
Върховната касационна прокуратура взема под специален надзор разследването на катастрофата,
Коментари Харесай

Разследването на катастрофата в Самоков ще е под специалния надзор на ВКП

Върховната касационна прокуратура взема под специфичен контрол следствието на злополуката, при която млад мъж блъсна два пъти служителка на „ синята зона”. Информацията пристигна от представителя на основния прокурор Сийка Милева.

Обвинител номер 1 Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във организира 1-часова среща със фамилията на потърпевшата Недялка Джикова. Пред роднините той е споделил концепцията си колите на пияните и дрогираните водачи да бъдат иззети в интерес на страната. Тъй като занапред ще се прецизира тъкмо какви са пострадванията на дамата, наблюдаващият прокурор ще реши дали да не преквалифицира обвиняването.

Близките на блъснатата жена от друсан водач: Възмутени сме от самоковското правораздаване

„ Към момента не престават да се правят голям брой дейности по следствието. Наблюдаващият прокурор ще направи проучва всички доказателства и ще реши дали да преквалифицира обвинението”, сподели Сийка Милева.

По-рано роднините на Недялка Джикова взеха решение да излязат на митинг в сряда поради стартирането на 24-годишния Виктор Делигълъбов под домакински арест. На потърпевшата ѝ предстоят още няколко тежки интервенции. А пред съда, 24-годишният Виктор Делигълъбов обяснил, че електронните системи в колата не посочили, че зад джипа има човек.

„ За нас този човек е убиец”, сподели Румен Иванов, другар на фамилията.

Пуснаха от ареста водача, прегазил жена в Самоков

Виктор Делигълъбов е със възбрана да напуща страната. Роднините на потърпевшата жена обаче се притесняват, че той ще изчезне, преди делото да влезе в съда. Потърсихме Виктор Делигълъбов на двата му известни адреса в Самоков. Съседите на Виктор го разказват като добродушно дете. Не схващат какво го предиздвикало да седне зад кормилото дрогиран

Преди години бащата на Виктор отпътувал за Израел, а майка му за Холандия. На кой от двата адреса той стои под домакински адрес на този стадий не е ясно.

Повдигнаха обвиняване на водача, прегазил жена в Самоков
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР