Ева Лонгория и съпругът й Пепе Бастон се готвят да

...
Ева Лонгория и съпругът й Пепе Бастон се готвят да
Коментари Харесай

Защо Ева Лонгория се мести в Испания

Ева Лонгория и брачният партньор й Пепе Бастон се готвят да се реалокират в Испания. 49-годишната американска актриса и 56-годишният мексикански предприемач ще се реалокират за в този момент краткотрайно със сина си Сантяго, който е на 5 години. Двойката, която до момента живееше в Лос Анджелис, разгласи за продажба къщата си в Бевърли Хилс за към 18 милиона евро и се готви да стяга куфарите.
 Ева Лонгория и новата й къса прическа
Ева Лонгория подготвена за смяна

Типично по женски

" Чувствам се доста щастлива, когато съм в Испания, обичам тази страна. Открих Марбея преди 20 години и беше обич от пръв взор. Започнах да мисля за закупуване на къща тук преди пет години и я търсех през цялото това време време ", признава пред Hola актрисата от " Отчаяни съпруги ", която е огромен любител на страната и намира къщата на фантазиите си в Марбея при започване на 2023 година

" Това е моят оазис, моят парадайс ", споделя актрисата, която се омъжи за Пепе Бастон през 2016 година " Когато съм в Лос Анджелис, постоянно работя и съм доста заета, само че когато пристигам в Испания, я асоциирам с ваканции. Когато съм тук, нямам график. Ходя на плажа със сина ми... Това е по-бавен метод на живот, само че доста пълностоен. "

Първият контакт на с Испания е благодарение на организацията Global Gift Foundation, на която тя е почетен президент. Така стартира любовта ѝ с Марбея преди 20 години и още тогава си споделя: " Един ден ще пребивавам тук. " Оттогава всяко лято се връща по плажовете на Коста дел Сол, като към този момент има личен дом - грандиозно имение с шест спални, огромна градина, с цел да може синът им да играе, плувен басейн, сауна и фитнес зала, и огромна кухня с доста огромен остров за готвене.

От изданието ни припомнят, че има още нешо, което свързва актрисата с Испания - това са нейните корени. Лонгория, с изключение на фамилното име на актрисата, е и град в община Белмонте де Миранда, в Астурияс, с който има връзка актрисата.

" Посетих град Лонгория, съумях да видя къщата на моите предшественици... и това ме очарова. Беше чест да се срещна от близко с историята на моето семейство в Испания и да се свържа с тези корени, които са толкоз мощни. Можете да намерите тъкмо къде е живяло фамилията ми, чичовците ми, къде е бил градът, какво са работили, какъв брой деца са имали... Историята е толкоз добре документирана и е толкоз хубаво да се знае всичко и го почувствате свое ", признава актрисата, която предходната година получи специфична купа от Корпуса на благородниците на Астурияс.
 Ева Лонгория със мощно обръщение за дамите на събитието Women of Worth
Ева Лонгория има какво да ни каже

Силното обръщение на актрисата

Източник, непосредствен до актрисата, твърди Daily Mail, че измежду аргументите, които са предиздвикали актрисата да смени местожителството си, с изключение на работата, е и тъй като " те желаят да отгледат сина си на място, където той ще бъде заобиколен от природата и хубостта, без да бъде обхванат от цялата холивудска лудница. "
 Снимка 663053

Ева Лонгория не е първата актриса, която взема решение да напусне Лос Анджелис и да живее в Испания, с цел да порастват децата й надалеч от шума на Холивуд.  Хавиер Бардем и Пенелопе Крус към този момент го направиха, откакто прекараха дълго време в Съединените щати, до момента в който се роди първото им дете - Лео.  Наскоро Амбър Хърд, която се откри в Мадрид с щерка си, и Ричард Гиър и брачната половинка му Алехандра Силва последваха техния образец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР