Въпреки злощастната кончина на любимата кралица на 8 септември, тронът

...
Въпреки злощастната кончина на любимата кралица на 8 септември, тронът
Коментари Харесай

Как ще управлява Крал Чарлз III, според астрологията?

Въпреки злополучната кончина на обичаната кралица на 8 септември, тронът към този момент е подготвен да посрещне своя нов престолонаследник.

След като от дълго време се очакваше да се издигне до короната, крал Чарлз III е подготвен да поеме властта на своето кралско поколение. Тъй като Обединеното кралство е направило доста дълготрайни проекти за него, които включват промени в кралските парцели и Бъкингамския замък, крал Чарлз III сътвори доста свои лични визии - макар опасенията от починалата кралица.

Със брачната половинка му Камила Паркър Боулс, която одобри купата кралица-консорт, настъпи нова епоха в английската монархия. Със своето завладяващо минало и интензивна връзка с двете си деца принц Уилям и принц Хари, крал Чарлз III сподели, че е подготвен да развие английската монархия в доста нови направления.

И по този начин, какъв крал ще бъде Чарлз III? Какво следва за бъдещето на короната? Нека астрологията да отговори на тези въпроси!

Рождената карта на крал Чарлз III демонстрира, че той е роден да бъде водач. Той е роден на 14 ноември 1948 година Това значи мощно наличие на Слънце в Скорпион със земна луна в Телец и величествен асцендент в Лъв. Трите позиции попадат във Фиксирани знаци, което значи, че той има невероятни неизменност, устойчивост и фокус. Въпреки това, Чарлз е извънредно безапелационен в своите планове и може да бъде много твърдоглав, с цел да се съпротивлява на смяната - изключително когато реши нещо.

Когато става въпрос за силата на детайла, той е формиран значително от Огън, последван от Въздух. Това го прави доста буен и го трансформира в трагична, мощна и харизматична персона, която въодушевява близките, само че може и да ги " изгори ", в случай че застанат на пътя му. Освен това философията му към живота е " всичко или нищо " и вижда света като черно-бял. При него виждаме Плутон, планетата на господството и интензивността в асцендента му, което смесва тази сила с неговата еднаквост.

Позицията на Марс носи високи равнища на сила и е причина за доста значими достижения. Неговата асертивна природа се влива в него на всяко равнище и това му дава естествена мощ. Ето за какво, като крал, той ще се любува на своята мощност и ще направи доста бързи и големи промени. Това ще бъде непрестанен фактор, защото той желае да бъде възприеман като престиж. Това държание е подбудено от егото и може да му сътвори врагове. Но в последна цялата тази сила е по-вероятно да има позитивни резултати.

Позицията на Луната, която ръководи неговия вътрешен прочувствен живот, реализира доста контакти с планети. Такава планета е да вземем за пример Юпитер, която го трансформира в обществена и другарски настроена персона, която се гордее с достойнството и честността си. Също по този начин той има връзка и със Сатурн, което го характеризира с нерешителност и сдържаност. Казват, че този аспект от същността му е основал доста дълбока и проницателна връзка с майка му, починалата кралица.

Неговата Луна е наедно с и Меркурий, което му носи брилянтен разум и изострен език. Тя е обвързвана и с Марс, което също му носи деятелен, открит и самоуверен характер. Той е мощен и убеден. Това демонстрира, че той ще граби от деня с цялостни шепи и няма да се стопира пред нищо, с цел да получи това, което желае.

Какво следва за новия крал? Първо и най-важно, Юпитер, планетата на чудесата, стои на върха на неговата ранглиста през по-голямата част от 2023 и 2024 година, разкривайки, че той е на висота в своя професионален живот и публично самопризнание. Целият свят ще го гледа, до момента в който върви напред и утвърждава себе си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР