Въпреки заявките за кабинет, дори и след предсрочния вот, пак

...
Въпреки заявките за кабинет, дори и след предсрочния вот, пак
Коментари Харесай

Социолог: И след изборите може да няма редовно правителство

Въпреки поръчките за кабинет, даже и след предварителния избор, отново може да няма държавно управление. Това предвижда в " Добро утро, Европа " социологът Първан Симеонов. Според него огромните фигури, които могат да сплотяват, са президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова. Другите чакат да бъдат обединени, добави Симеонов.

„ Може пък българите да гласоподават с явни болшинства в едната посока - или в посока демократичните прозападни обединения, или в посока балканските консервативни обединения като ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия “, допуска социологът.

 
Борисов може, в случай че има добър резултат и основно поради хартиените бюлетини, да избра тази коалиция, която се очерта в последните дни – дружно с Нинова, с Карадайъ... То няма да е коалиция, несъмнено. Борисов може да избра и друго – да не върви в такава коалиция. И да се пробва да продължи да прави коалиция с другия лагер, с либералите. С Политическа партия и Демократична България.
„ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ толкоз доста действаха дружно и синхронно, че някак си резултатът от тяхното събиране към този момент няма да е вест, счита социологът. И може да има прочут бонус, предвижда той.

 

Цялото изявление вижте във видеото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР