Въпреки всички мрачни коментари и прогнози, българската демокрация е не

...
Въпреки всички мрачни коментари и прогнози, българската демокрация е не
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Българската демокрация не само е жива, но и в добро здраве

Въпреки всички мрачни мнения и прогнози, българската народна власт е освен е жива, само че и в положително здраве. Това написа във Facebook вицепремиерът и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев.

Ще имаме парламент, който ще обезпечи оптимално политическо посланичество на обществото и нека скоро да избере това държавно управление, което да дава отговор на упованията на българските жители, написа още Дончев.

Ето цялостния текст на вицепремиера и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ:

Днес преди всичко желая и би трябвало да благодаря на хората, които гласоподаваха. Въпреки всички мрачни мнения и прогнози, българската народна власт освен е жива, само че и в положително здраве.

Ще имаме парламент, който ще обезпечи оптимално политическо посланичество на обществото и нека скоро да избере това държавно управление, което да дава отговор на упованията на българските жители. Правителство, което още идващите месеци да се оправи с пандемията, да преодолее икономическата рецесия и да продължи политиките за рационализация на страната. И дано това да бъде държавно управление с ясна и кардинална парламентарна поддръжка, с ярки и опитни експерти.

Благодаря на всички, които ми дадоха своята поддръжка. След години работа на разнообразни позиции, след компликации, провокации, разочарования, реализирани и непостигнати дела, тази поддръжка ми е по-ценна даже от тази, която получих преди 14 години.

Аз ще продължа да последвам същите цели, без значение дали със или без институционална поддръжка. Защото кметът, националният представител или министърът е единствено жител с нараснала мощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР