Въпреки тежката и нестабилна ситуация в световен ГЕРБ смятат, че

...
Въпреки тежката и нестабилна ситуация в световен ГЕРБ смятат, че
Коментари Харесай

Идва ли драма? Какво поиска ГЕРБ веднага

Въпреки тежката и нестабилна обстановка в международен ГЕРБ считат, че в този момент е подобаващ България да си събори държавното управление.

Народният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков прочете декларация от името на групата в Народното събрание. " Нашата цел като съпротива е час по-скоро България да има ново ръководство. 

Още по време на служебното държавно управление, ние предупреждавахме за растежа на цените на електрическата енергия, както и за рисковете, пред които той ще сложи българската стопанска система. В отговор получихме отвод фактът на растящите цени на електрическата енергия да бъде включен в актуализацията на бюджета за 2021 година под формата на обезщетения за бизнеса и потребителите на индустриален ток ", сподели Биков, представен от " Дарик ".

По думите му, че през последните месеци, рецесията с цената на електрическата енергия прерастна в огромна ценова рецесия, която към този момент е отвън контрола на ръководството и с всеки минал ден усилва своите провали върху цялата българска стопанска система.

„ Днес Ви споделяме, че оттук насетне, отхвърляме да демонстрираме схващане към Вашата непросветеност, безнаказаност и липса на какъвто и да било нюх за национално отговорно държание. Считаме, че актуалната формула на ръководство е не просто несъответстваща на обстановката, а с всеки минал ден ще нанася от ден на ден вреди и провали на българския стопански, публичен и геополитически интерес. От тази позиция, наш дълг е да бъдем безкомпромисна съпротива.

Наша отговорност е да поставим старания, час по-скоро България да има ново ръководство, което е способно да отговоря на провокациите на рецесиите. Управление, което употребява всяка секунда от времето си за решителни дейности, а не за пояснения на следващия управнически гаф. В сходни съдбовни моменти на рецесии, българската нация има потребност от единение и опция да разгърне целия капацитет, с който разполага ”, прочете Биков от парламентарната естрада.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР