Въпреки стабилното навлизане на продуктите втора ръка и в България

...
Въпреки стабилното навлизане на продуктите втора ръка и в България
Коментари Харесай

На летището в Хелзинки отваря магазин за втора ръка

Въпреки постоянното нахлуване на продуктите втора употреба и в България през последните години към момента на тях не се гледа с доста положително око. А още по-малко биха се свързвали с " лъскави " места каквито всекидневно са летищата. Но тъкмо подобен магазин ще отвори порти на летището в Хелзинки.

Операторът " Финавиа " (Finavia) и фамилният бизнес Relove са създатели на неповторимата към този момент идея, която съчетава висококачествени облекла и аксесоари втора употреба и известно кафене.

Собствениците на фамилния бизнес Нура Хутакангас и Ееро Уконен споделят, че тази взаимна самодейност им дава опция да показват кръговата стопанска система на доста по-голяма група. И също така бидейки на летището ще имат достъп до интернационална клиентела. Relove се намира в някогашната зала за изпращачи, която ще стане част от зоната на входовете и изходите. През есента тази зала ще придобие изцяло нов образ, когато дейностите по преобразуването завършат.

Тя ще бъде осъвременена, тъй че да показва духа на Финландия като дървото ще има забележителна роля в бъдещия дизайн на обектите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР