Въпреки смяната на ръководството в българския волейбол, времето на Матей

...
Въпреки смяната на ръководството в българския волейбол, времето на Матей
Коментари Харесай

Матей Казийски: Вече е късно за завръщане

Въпреки промяната на управлението в българския волейбол, времето на Матей Казийски в националния тим е отминало. Това разгласи един от най-успешните ни волейболисти в предаването " 120 минути " по bTV.

Казийски игра за България в продължение на 10 години, само че се отдръпна през 2012 година, след спор с федерацията.

" В един тим постоянно има някакви проблеми, някакви дрязги, единствено че когато има нещо значимо - като Олимпиадата, за което доста хора от оня тим бяха жертвали ужасно доста време, предпочитание и старания, поради персонални дрязги да съсипеш труда на толкоз доста хора за мен не беше почтено. Това преля чашата и аз по тази причина споделих, че до момента в който такива хора и по този метод ръководят федерацията, за мен няма място в националния тим. "

" Когато напуснах, споделих, че в случай че се смени управлението, бих се върнал. Само че от този момент минаха 8 години и за жалост малко към този момент е късно. Честно казано, на мен си ми е минало времето за националния тим и не са доста състезателит, които на възраст като моята биха могли да играят въобще на такова равнище. За мен постоянно е било въпрос на концепция. Докато не видя някаква концепция, някакво обръщение и конструкция - да се направи нещо, да се стартира някакъв план да работи, аз не виждам смисъл да вземам участие в нещо такова. За мен към този момент е доста късно на тези години да се завърна. ", разяснява Казийски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР