Въпреки победата в Ергенът Виктория претърпя тежък удар.Профилът й в

...
Въпреки победата в Ергенът Виктория претърпя тежък удар.Профилът й в
Коментари Харесай

Голям капан за рускинята от Ергенът. Какво й скроиха

Въпреки успеха в Ергенът Виктория претърпя тежък удар.

Профилът й в Инстаграм, посредством който изкарва доста пари, е бил блокиран.

Причината е отчети за допустима машинация.

Става въпрос за „ риатуалите за пари ”, които Виктория се пробва да пробутва против възнаграждение.

Виктория Капитонова от хитовото риалити шоу „ Ергенът ” е напът да изгуби вечно основния си профил в инстаграм. След последния излъчен епизод, в който тя преднамерено заля съперниката си Александра Гърдева с вода, а след това я назова „ злобна българка ”, стотици фенове рапортуваха страницата на рускинята и в този момент тя е блокирана, съобщи " Хот Арена ".

Капитонова се устоя главно от реклами на разнообразни артикули в мрежата, тъй че в случай че не си възвърне инстаграма, може да остане без огромна част от приходите си. Тя имаше близо 130 000 проследователи, но сега е блокирана. Феновете на „ Ергенът ” са гневни поради наглото държание на брюнетката и всеобщо са се обединили да секнат инфлуенсърските й изяви.

Основният й профил е бил докладван за недодялан език и за „ скам ”, което ще рече опит за машинация. Става въпрос за „ риатуалите за пари ”, които Виктория се пробва да пробутва на наивници против възнаграждение.Аудиторията на шоуто стигна и по-далеч в гнева си. Някои обявиха, че са пускали тъжби до Съвет за електронни медии поради излъчените подиуми на експанзия. Според тях Капитонова е минала всевъзможни граница, заливайки съперниката си с вода и обиждайки я по най-грозен метод.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР